Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FODBOLDPRODUKT

Robert Lewandowski i billige fodboldtrøjer insisterer på, at Real Madrid ikke er et enmanshold, da Bayern München forbereder sig til en semifinal-showdown i Champions League mod bekendt fjende Cristiano Ronaldo.

Real Madrid i høj grad baserer deres spil omkring Ronaldo, og derfor er det vigtigt, at man giver ham så lidt plads som overhovedet muligt. Real står over for Bundesliga-vinderne i Champions League semifinalen, med tyskerne ude for at stoppe Los Blancos, der gør en tredje på hinanden følgende finale.

Ronaldo har produceret nogle aldersdæmpende forestillinger i Europa i denne sæson og leder for øjeblikket som topscorer efter at have fundet nettet 15 gange i bare ti spil.Vil Ronaldo have på VM 2018 fodboldtrøjer i Rusland? Lad os vente og se.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- AC Milan 0 Juventus 2: Higuain sendte ud i horror show
- United stjæler sent UCL sejr på Juventus
- Solari debuterede som Real Madrid-træner og slog 4-0
- Claude Puel and Kasper Schmeichel felt Leicester deserved a penalty against Arsenal
- Det bedste er endnu ikke fra Ronaldo og Dybala
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930
<< Novembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fodboldprodukt à vos favoris
 Solari debuterede som Real Madrid-træner og slog 4-0 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Santiago Solari havde en perfekt debut på onsdag som midlertidig træner i Real Madrid, da hans hold slog Melilla 4-0 til den første runde af Copa del Rey's knockout-fase. Efter pausen kom Melilla i billige fodboldtrøjer ud med det samme ønske som i første halvleg og pressede de hvide til at tvinge fejlene og gik hurtigt til målet forsvaret af Kelor Navas.Vazquez klapede imidlertid tværs med en hård strejke fra lang afstand, og Benzema brød døren i 28 minutter, da han slog hjem, da Odriozola sendte et indlæg fra højre. Sejren giver ro til en Real Madrid, der stolede på denne kamp for at begynde at overvinde sin dårlige tid og er et godt skridt for Solari i Real Madrid fodboldtrøjer, som har to uger til at bevise, at han kan blive som træner til slutningen af sæsonen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 01-11-2018 à 07h43

 United stjæler sent UCL sejr på Juventus Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Manchester United spillede et bemærkelsesværdigt comeback på en eller anden måde at tjene en 2-1 sejr over Juventus og trække nyt liv i deres Champions League kampagne. Jose Mourinhos side havde vist sig at være på vej til et nederlag, da Cristiano Ronaldo brillant volleyede hjem midtvejs inde i første halvleg. Ved den endelige fløjte løb Mourinho i billige fodboldtrøjer på banen og huggede hans øre mod Juve-fansen, idet han var blevet spottet over sin tid på Inter under spillet, da han var på Old Trafford for to uger siden. Ronaldo havde ikke fundet nettet i Champions League siden scoring mod Juve for Real Madrid denne sæson. Men han lancede en lang bold fra Leonardo Bonucci i Juventus fodboldtrøjer, før han sendte en flugt forbi David De Gea for at blokere skuddet.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 08-11-2018 à 09h03

 AC Milan 0 Juventus 2: Higuain sendte ud i horror show Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Juventus forsvareren Medhi Benatia er tilfreds med Juventus '2-0 sejr over AC Milan, da de opretholder deres bedste. Higuain havde chancen for at komme fra banen, men så hans lave indsats sendt på stolpen af Wojciech Szczesny. Cristiano Ronaldo i billige fodboldtrøjer slog punkterne ni minutter fra tiden, før Higuain tabte kontrol, tog op to hurtige gule kort og raste på dommeren. Ronaldo fordoblede gæsternes fordel i anden halvleg efter at Mario Mandzukic havde åbnet scoren inden for otte minutter. Higuain, der kom til Milano fra Juventus i sommer, savnede en straf og blev senere sendt ud i raseri. Mesterne havde allerede etableret et ottende minuts led gennem Mario Mandzukic og fik resultatet sikkert takket være Ronaldo's sealer i Juventus fodboldtrøjer ni minutter fra tiden.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 13-11-2018 à 07h52


Historique : 11-2018
 

SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 26-07-2017 à 07h47 | Mis à jour le 13-11-2018 à 07h52 | Note : Pas de note