Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FODBOLDPRODUKT

Robert Lewandowski i billige fodboldtrøjer insisterer på, at Real Madrid ikke er et enmanshold, da Bayern München forbereder sig til en semifinal-showdown i Champions League mod bekendt fjende Cristiano Ronaldo.

Real Madrid i høj grad baserer deres spil omkring Ronaldo, og derfor er det vigtigt, at man giver ham så lidt plads som overhovedet muligt. Real står over for Bundesliga-vinderne i Champions League semifinalen, med tyskerne ude for at stoppe Los Blancos, der gør en tredje på hinanden følgende finale.

Ronaldo har produceret nogle aldersdæmpende forestillinger i Europa i denne sæson og leder for øjeblikket som topscorer efter at have fundet nettet 15 gange i bare ti spil.Vil Ronaldo have på VM 2018 fodboldtrøjer i Rusland? Lad os vente og se.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- CSKA Moskva Beat Real Madrid 3-0
- CSKA Moskva Beat Real Madrid 3-0
- Solari hilser Real Madrid karakter efter "grimme" Huesca vinde
- Ernesto Valverdes mænd lette igennem til sidste 16 af spanske Cup
- Ronaldo Scores for Juventus, modtager gul til fest
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fodboldprodukt à vos favoris
 Blaise Matuidi har en Juventus trøje Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Jeg tror du skal have kendt Blaise Matuidi fik Juventus fodboldtrøjer. Den franske midtbanespiller Blaise Matuidi har gennemført en flytning til Juventus fra Paris Saint-Germain, de to klubber bekræftede fredag og afsluttede en vellykket seks års stint i den franske hovedstad. Matuidi erklærede: "Jeg er meget stolt af at bære denne Juventus trøje. Det var selvfølgelig et valg. Jeg havde valget om at blive i Paris Saint-Germain, hvilket er en fantastisk klub og valget til at deltage i Juventus, hvilket er en meget stor Klubben også. "Og mit valg var at blive med i Juve, for her er der alt, hvad der kræves for at lykkes, at fortsætte med at vokse, og det er en del af min progression." Hvad synes du?

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 22-08-2017 à 10h16

 Er FC Barcelona i recession? Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Har du købt en ny sæson- fodboldtrøjer til FC Barcelona? At betale $ 50 millioner for at underskrive brasilianske Paulinho fra Guangzhou Evergrande fra den kinesiske Super League har kun ført til endnu mere spekulationer om Barcelonas ledelsesteam. Og en dag efter hans undervældende afsløring, hvor kun 2.000 fans kom op, er det blevet afsløret, at ingen vil have sit navn på bagsiden af deres barcelona trøje. Paulinho sagde, at tilslutning til Barcelona er et specielt øjeblik i mit liv. For nylig er der nyheder om, at Lionel Messi vil forlade Barcelona. Tror du Messi kunne blive fristet til at forlade den catalanske klub? Dette er, hvad folk er bekymrede for.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 24-08-2017 à 04h44

 Hvem er mere egnet til Barcelona Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Dembele, 20, vil gøre krav på nummer 11 fodboldtrøjer i kampen 2017/18 - ifølge en rapport udgivet af Sport English - efter at have skiftet til Blaugrana fra Borussia Dortmund. Dembele, 20, vil bære nr. 11 barcelona trøje efter at han er kommet fra Tyskland søndag. Han forventes at gennemgå lægeundersøgelser mandag, da han også officielt vil underskrive sin kontrakt og blive introduceret i en ceremoni på holdets Camp Nou stadion. Barcelona har kæmpet for at udfylde klosserne efterladt af holdets tidligere nr. 11 Neymar, der forlod Paris Saint-German på et rekordoverførselsgebyr tidligere i måneden. Dembele og en række af hans nye holdkammerater tog til kvidre på fredag for at udtrykke, hvor godt de var med flytningen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 28-08-2017 à 07h35

 La Liga trophy og Real Madrid Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ramos blev suspenderet for besøget i Valencia men donned den berømte hvide trøje til at gå op ad trappen ved Bernabeu og løfte trofæet med stedfortræder Marcelo. En alsidig performer, bred eller central til at passe både et 4-4-2 diamant og 4-3-3 system, ville være mest ideelt. At være teknisk og mentalt stærk nok til at bære vægten af Madrid-trøje ville også være et must. Sergio Ramos og Marcelo blev præsenteret for La Liga-trofæet for Real Madras triumferende 2016-17 sæson forud for deres sammenstød med Valencia i Santiago Bernabeu på søndag. Madrid usurpede Barcelona til deres første ligatitel i fem år sidste sæson og afsluttede tre point foran de catalanske giganter efter at have vundet i Malaga den sidste dag før også hævder Champions League for andet år i rækkefølge i juni.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 29-08-2017 à 04h34

 Hvis den person er dig Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Hvis du en dag er i tæt kontakt med din yndlingsstjerne, hvordan ville du føle det? Hvis han sendte en fodboldtrøjer til dig, vil du føle dig utænkelig? Den virkelige stjerne stillede sig til fotografier og underskrev autografer for fans efter træning og gav endda en heldig fan hans trænings Real Madrid trøje. "Er du virkelig Gareth Bale? Er du virkelig Bale?" Han spurgte spilleren. "Nej, jeg er falsk", var Bales gode naturede svar. Wales fans vil uden tvivl håbe på en lignende begivenhed på lørdag. Bale kritiseres af Real Madrid fans i Spanien, hvor en spansk avis opfordrede klubben til at sælge ham, før overføringsvinduet lukkes torsdag efter at han blev skåret under Los Blancos '2-2-træk mod Valencia.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 31-08-2017 à 04h38


|<< <<<  1  | 2 |  3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 26-07-2017 à 07h47 | Mis à jour le 13-12-2018 à 09h28 | Note : Pas de note