Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FODBOLDPRODUKT

Robert Lewandowski i billige fodboldtrøjer insisterer på, at Real Madrid ikke er et enmanshold, da Bayern München forbereder sig til en semifinal-showdown i Champions League mod bekendt fjende Cristiano Ronaldo.

Real Madrid i høj grad baserer deres spil omkring Ronaldo, og derfor er det vigtigt, at man giver ham så lidt plads som overhovedet muligt. Real står over for Bundesliga-vinderne i Champions League semifinalen, med tyskerne ude for at stoppe Los Blancos, der gør en tredje på hinanden følgende finale.

Ronaldo har produceret nogle aldersdæmpende forestillinger i Europa i denne sæson og leder for øjeblikket som topscorer efter at have fundet nettet 15 gange i bare ti spil.Vil Ronaldo have på VM 2018 fodboldtrøjer i Rusland? Lad os vente og se.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- AC Milan 0 Juventus 2: Higuain sendte ud i horror show
- United stjæler sent UCL sejr på Juventus
- Solari debuterede som Real Madrid-træner og slog 4-0
- Claude Puel and Kasper Schmeichel felt Leicester deserved a penalty against Arsenal
- Det bedste er endnu ikke fra Ronaldo og Dybala
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930
<< Novembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fodboldprodukt à vos favoris
 Tim Cahill scorer for Millwall under-23s Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

VM i Fodbold 2018: Tim Cahill har haft et succesfuldt første udseende i sin tilbagevenden til Millwall, idet han tog et mål for under-23-side i en 3-2 sejr over Coventry City.

Millwalls første hold har en FA Cup kamp mod Rochdale i morgen aften, før en hurtig turnaround ser dem tage på Cardiff kun 72 timer senere i et spil, som Cahill kunne fungere i - men i sidste uge var manager Neil Harris hurtig at advare fans om, at det kunne være en lidt før vi ser australske iført Fodboldtrøjer tilbage i topkampen.

"Han har ikke gjort meget i de sidste syv uger siden han forlod Oz, så vi bliver nødt til at være tålmodige med ham." Harris sagde i sidste uge.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 06-02-2018 à 03h27

 England vil have "klassisk" World Cup 2018 kit Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

England har afsløret deres VM i Fodbold 2018 Trøje til turneringen i Rusland, herunder nye hjem og vækssæt. Outfitsne vil blive båret af alle 28 landshold i St. George's Park.

Hjemmesættet er et klassisk udseende af hvid skjorte, blå shorts og hvide sokker. En moderne ribbe krave er støttet af et lille St George kors og bryst bærer den berømte Three Lion crest i traditionelle farver under en sølv stjerne for at markere Englands største præstation til dato. Afsætssætet er i mellemtiden også en rødt med en hvid Nike swoosh og tal, men der er ingen hvid på kraven for at spejle hjemmedesignet.

Den friske Fodboldtrøjer får deres første udflugt i VM-opvarmningsvenlig mod Nederlandene, som finder sted den 23. marts.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 08-02-2018 à 04h56

 Hvilke lande vil chokere verdensmesterskabet i 2018 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Med Verdensmesterskabet i Fodbold 2018 tættere og tættere, tænker det allerede på, hvilke lande der vil få de største konsekvenser i Rusland.

Kunne de dage, hvor Polen sluttede tredjemand på verdensmesterskaberne i 1974 og 1982, snart vende tilbage? Ledet af superstar angriber Lewandowski, dette er noget af en gylden polsk generation, og de skal have nok kvalitet til at gå videre end gruppestadiet.

Et andet spændende afrikansk hold er Nigeria, som ikke har spillet på en større turnering siden 2014-verdensmesterskabet efter at have undladt at kvalificere sig til nogen af ​​de sidste to afrikanske nationer.

Folk kan forvente, at Island, der nåede kvartfinalen i Euro 2016 og kvalificeret sig godt til denne turnering, og Kroatien kæmper for andenpladsen bag Argentina i Gruppe D, men Super Eagles har mere end nok talent til at gøre en sag om deres egen.

Sverige er ikke det hold, de engang var efter Golden Generation i begyndelsen af ​​1990'erne eller endda de nyere epoker af topp Henrik Larsson og Zlatan Ibrahimovic, men de hævdede en stor hovedbund i form af Italien for blot at komme til VM og er bedre end folk indser. Vil du have en VM i Fodbold 2018 Trøje til at se VM 2018?

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 01-03-2018 à 07h46

 Om Paris Saint-Germain og Real Madrid Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Her kan du dele de seneste fodboldnyheder og Billige Fodboldtrøjer. Champions League, ottende finale. Match 2 af 2. Real Madrid har skuffet denne sæson i La Liga. Efter 27 serier er de på tredjepladsen 15 point bag Serie Barcelona. De røg også ud af den spanske Cup efter at have tabt 1-2 hjemme mod Leganes.

De svage resultater gjorde, at Paris St. Germain håbede på at få et godt resultat i den første kamp mod det mest succesrige hold i mesterskabet. Det startede godt for PSG på Santiago Bernabeu.

PSG cruiser mod League Gold i Ligue 1, men som PSG-manager er det ikke den franske liga, der tæller. Unai Emery er under stort pres, før han vender tilbage til Real til Real. Fans savner ikke Trøje!

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 06-03-2018 à 09h52

 United rejser sig oven på fiasko og slår Bournemouth Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Jose Mourinhos tropper kom tilbage på vindersporet, da de her til aften tog en velfortjent 2-0-sejr med fra Vitality Stadium. Jose Mourinho havde blandet kortene godt og grundigt til aftenens kamp mod Bournemouth. Den Forenede Chef gjorde syv ændringer i den side, der tabte til West Brom mod Bournemouth onsdag, med Alexis Sanchez, Romelu Lukaku og Nemanja Matic i fodboldtrøjer, som alle faldt til bænken. Chris Smalling og Romelu Lukaku begge nettede mod Bournemouth for at øge Manchester Uniteds håb om at afslutte seconed. Med sejren når Manchester United op på 74 point og konsoliderer andenpladsen i Premier League. Hvis du er interesseret Manchester Uniteds fodboldtrøje, læs vores butik.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 19-04-2018 à 10h06


|<< <<<  5   6   7   8   9  | 10 |  11   12   13   14   15   16  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 26-07-2017 à 07h47 | Mis à jour le 13-11-2018 à 07h52 | Note : Pas de note