Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FODBOLDPRODUKT

Robert Lewandowski i billige fodboldtrøjer insisterer på, at Real Madrid ikke er et enmanshold, da Bayern München forbereder sig til en semifinal-showdown i Champions League mod bekendt fjende Cristiano Ronaldo.

Real Madrid i høj grad baserer deres spil omkring Ronaldo, og derfor er det vigtigt, at man giver ham så lidt plads som overhovedet muligt. Real står over for Bundesliga-vinderne i Champions League semifinalen, med tyskerne ude for at stoppe Los Blancos, der gør en tredje på hinanden følgende finale.

Ronaldo har produceret nogle aldersdæmpende forestillinger i Europa i denne sæson og leder for øjeblikket som topscorer efter at have fundet nettet 15 gange i bare ti spil.Vil Ronaldo have på VM 2018 fodboldtrøjer i Rusland? Lad os vente og se.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- CSKA Moskva Beat Real Madrid 3-0
- CSKA Moskva Beat Real Madrid 3-0
- Solari hilser Real Madrid karakter efter "grimme" Huesca vinde
- Ernesto Valverdes mænd lette igennem til sidste 16 af spanske Cup
- Ronaldo Scores for Juventus, modtager gul til fest
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fodboldprodukt à vos favoris
 Diego Cost vil sandsynligvis bære No.18 trøje til sin gamle klub Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Diego Costa skal vende tilbage til sin elskede Atletico, tre år efter at have forladt at deltage i Chelsea. Costa vil blive givet nummer 18 fodboldtrøjer, snarere end hans favoriserede nummer 19 som dette nummer er i øjeblikket besat af Lucas Hernandez. Tilbage i juli så Diego Costa at have bekræftet rygterne om, at han er ved at forlade Chelsea ved at bære en Atletico Madrid trøje, mens han afskedede i Lagarto, Brasilien. Chelsea og Atletico aftalte en £ 58m deal for Costa i sidste uge, hvilket efterlod den brasilianske ret glad for endelig at være forbi en ekstremt grov prøvelse. "Jeg er ikke den type person, der ville have ønsket at forlade på den måde. Men jeg ønskede at vende tilbage. Jeg var glad i Chelsea, som også er en stor klub, men Atletico er mit hjem. "

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 26-09-2017 à 03h27

 Arsene Wenger med Gareth Barry Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Arsene Wenger savnede sig i at underskrive Gareth Barry i 2009, men Arsenal-manager var ikke ved at lade midtbanespilleren forlade Emiraterne uden en Gunners fodboldtrøjer mandag aften. Wenger afslørede tidligere i denne uge, at byens udgiftsstyrke prissatte Arsenal på et tidspunkt, men Gunners-chefen var klar til at præsentere Barry med en signeret Arsenal trøje for at markere sit rekordbrudte udseende på mandag. Mandagens spil var en typisk uhyggelig præstation fra Barry, som havde ønsket at have lidt fanfare omkring hans præstation, selvom Baggies chef Tony Pulis kaldte ham kaptajn for natten. "Gareth har været en vidunderlig professionel og stadig er," sagde Pulis. "Vi håber, at han fortsætter med at udføre sådan indtil slutningen af sæsonen."

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 28-09-2017 à 04h17

 Real Madrid manglede inspiration Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Der har været mange skader i Real Madrid hidtil i denne sæson, og det har ført til, at nogle spillere tager afsted Real Madrid trøje, så mens Zinedine Zidane prædiker roen, er tilhængere utålmodigt venter på, at hastigheden og skarpheden vender tilbage.  

Da Cristiano Ronaldo savnede de tre første league-spil gennem suspension. Real Madrid manglede inspiration, og gnisten behøvede at dreje et punkt i tre manglede. Da Karim Benzema også kæmper for mål, er beslutningen om at lade Morata gå begynder at se uklogt.

Marco Asensio havde en hånd i to mål, da Real Madrid spillede deres fjerde efterfølgende La Liga-sejr med en rutinemæssig 3-0-succes over Eibar. Flere mennesker kan godt lide at samle Billige fodboldtrøjer!

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 24-10-2017 à 08h36

 Bedste af Bundesliga - Bayern München Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Bayern München trøje er blevet elsket af fansen. Bundesliga titel race er tilbage, efter Bayern München slog RB Leipzig og Borussia Dortmund tabt. Det tog dem 10 spil, men Bayern München er vendt tilbage til toppen af Bundesliga bordet.

Robert Lewandowski kom forsigtigt af med lårskader i Bayerns sejr mod RB Leipzig, men forventes at vende tilbage til midweekskampen mod Celtic. Dembele kan være nøglen til Celtic's formuer i Champions League-sammenstød med Bayern München.

Dembele viste et glimt af formularen, der tiltrak mange ryttere sidste sæson med en ødelæggende præstation i Aberdeen sidste uge, der foreslog hans kamp fitness og skarphed er tilbage. Utallige fans kan lide at samle sine fodboldtrøjer. Hans udfordring nu, som det er for Celtic som helhed, er at gå og fremvise det i de krævende omgivelser i Champions League.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 31-10-2017 à 07h53

 Liverpool tættere på Champions League knockout Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Jeg tror, at mange fans har fodboldtrøjer til at se fodboldkampens uforglemmelige oplevelse. Maribor havde lært deres lektion efter at have lidt et pinligt 7-0 nederlag i Slovenien og forsvaret i tal, holdt en kompakt form og tillod Liverpool masser af besiddelse, men få chancer.

Liverpool har nu holdt fire rene plader i deres sidste fem kampe, med den eneste ulempe, der kommer til ydmygelse i Tottenham, og har scoret 14 i den periode.

Liverpool blev belønnet for deres tålmodighed. Liverpool tættere på Champions League knockout fase efter at slå Maribor 3-0 på Anfiel onsdag. Men Wijnaldum en skade bekymring. Er du klar til Liverpool trøje at genopfylde dem?

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 02-11-2017 à 07h41


|<< <<<  1   2   3  | 4 |  5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 26-07-2017 à 07h47 | Mis à jour le 13-12-2018 à 09h28 | Note : Pas de note