Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

FODBOLDPRODUKT

Robert Lewandowski i billige fodboldtrøjer insisterer på, at Real Madrid ikke er et enmanshold, da Bayern München forbereder sig til en semifinal-showdown i Champions League mod bekendt fjende Cristiano Ronaldo.

Real Madrid i høj grad baserer deres spil omkring Ronaldo, og derfor er det vigtigt, at man giver ham så lidt plads som overhovedet muligt. Real står over for Bundesliga-vinderne i Champions League semifinalen, med tyskerne ude for at stoppe Los Blancos, der gør en tredje på hinanden følgende finale.

Ronaldo har produceret nogle aldersdæmpende forestillinger i Europa i denne sæson og leder for øjeblikket som topscorer efter at have fundet nettet 15 gange i bare ti spil.Vil Ronaldo have på VM 2018 fodboldtrøjer i Rusland? Lad os vente og se.
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- CSKA Moskva Beat Real Madrid 3-0
- CSKA Moskva Beat Real Madrid 3-0
- Solari hilser Real Madrid karakter efter "grimme" Huesca vinde
- Ernesto Valverdes mænd lette igennem til sidste 16 af spanske Cup
- Ronaldo Scores for Juventus, modtager gul til fest
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter fodboldprodukt à vos favoris
 Fernando Alonso med Real Madrid Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Fernando Alonso modtog en personlig fodboldtrøjer fra klubpræsident, Florentino Perez. Føler du dig så misundelig efter at have hørt nyhederne? Lidenskaben til din elskede Real Madrid, ved du hvad denne Real Madrid trøje og dette badge betyder. Det er rapporteret, at Fernando Alonso er blevet opkaldt som et officielt æresmedlem i hans fodboldklub, Real Madrid. "Jeg har aldrig haft et klart svar. Jeg er en Real Madrid-fan, fordi jeg er en Real Madrid-fan. Jeg ved heller ikke, hvorfor mine øjne er brune. Real Madrid valgte mig at være som millioner af mennesker, en fan af dette store klub. "Perez roste McLaren-driveren og mærkede ham som en af Spaniens største sportsfolk.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 05-09-2017 à 05h03

 Mati Fernandez forlod ACF Fiorentina Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Har du købt ACF Fiorentina fodboldtrøjer? Eller er du fan af Mati Fernandez? Du skal have hørt nyheden om hans overførsel. Hvad synes du om hans overførsel? Vil du fortsætte med at købe hans holdets ACF Fiorentina trøje? Serie A-klubben sagde på deres hjemmeside: "ACF Fiorentina meddeler, at den har løst kontrakten med Matias Ariel Fernandez for at give spilleren mulighed for at flytte til Club Necaxa, medlem af den mexicanske føderation, hvor sommermarkedvinduet for øjeblikket er åbent. Lascia la Fiorentina dopo 5 anni (di cui uno in prestito al Milan) Mati Fernandez. Per il centrocampista cileno, che oggi har firmato la risoluzione del proprio contratto il club viola, nuova avventura i Messico, con il Nexaca.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 07-09-2017 à 08h13

 Bliver Paulo Dybala i Juventus? Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

"Vi modtog ikke direkte tilbud fra Barcelona til Dybala, men frem for alt havde vi absolut ingen hensigt at sælge ham og var sikker på, at han ville bære Juventus fodboldtrøjer." fortalte Marotta Mediaset Premium. Men manden i den fablede nr. 10 Juventus trøje var den rigtige stjerne af aftenen. Paulo Dybala arvede den berømte trøje fra Michel Platini, Alex Del Piero, Carlos Tevez og Paul Pogba. Juventus CEO Giuseppe Marotta nægtede at modtage et bud fra Barcelona til Paulo Dybala, da han udelukkede at sælge stjernen fremad. "Vi gav ham endnu mere ansvar med nummer 10, en skjorte, der har stor betydning for Juventus tradition." Marotta fortalte Mediaset Premiu. Dybala underskrev en ny fem-årig kontrakt i april, der binder ham til Serie A-gigantene indtil 2022.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 15-09-2017 à 10h41

 Dani Carvajal fortsætter med at blive i Real Madrid Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

På billedet tog Dani Carvajal en Real Madrid fodboldtrøjer Dani Carvajal har underskrevet en kontraktudvidelse, der binder ham til Real Madrid indtil 30. juni 2022. Det betyder, at Dani Carvajal vil blive klædt i Real Madrid trøje indtil 2022. "Jeg er taknemmelig for klubben," sagde han til klubbenes hjemmeside. "Jeg kunne ikke være lykkeligere, det er en anden vigtig dag at huske i mit liv efter Jeg udvider min kontrakt med klubben, hvilket betyder verden for mig, klubben, der har set mig vokse. Jeg har været heldig at vinde hver titel hos Real Madrid, og jeg glæder mig til at vinde dem igen. Emilio Butragueno lykønskede også den spanske international med sin nye aftale og hilste Carvajal som et eksempel for alle, der følger.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 19-09-2017 à 03h54

 FC Barcelona er endnu en gang fuld af magt Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

FC Barcelona hævdede, at deres femte lige La Liga vinde denne sæson ved at slå Eibar 6-1 på Camp Nou på tirsdag aften - med Lionel Messi som leder vejen med fire mål. Har du en fodboldtrøjer til at se spillet? En barcelona trøje hyldest til at registrere sig Ousmane Dembele kom før kampen efter at det blev afsløret, at han ville være ude i fire måneder. Lionel Messi viste igen, at han er fra "en anden planet" med sin 4-måls træk mod Eibar, sagde parlamentsmedlem Nelson Semedo i Barcelona. Gevinsten vil give Barcelonas tillid til, at de kan klare sig under Ousmane Dembélés langvarige skadeafslag og vil lægge pres på forsvarsmændene Real Madrid forud for deres onsdagskamp mod Real Betis.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 21-09-2017 à 08h01


|<< <<<  1   2  | 3 |  4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 26-07-2017 à 07h47 | Mis à jour le 13-12-2018 à 09h28 | Note : Pas de note